Mazot Gübre Desteği Nedir, Nasıl Alınır?

Mazot gübre desteği çiftçiler için belli dönemlerde verilebilmektedir. Mobil gübre desteği başvurusu nasıl ve nereden yapılır? Konu hakkında ayrıntılar sizlerle…

Mazot ve gübre, çiftçiler için oldukça önemlidir. Çiftçilerin sorunsuz ve verimli şekilde çalışmaları için en çok ihtiyaç duydukları şey mazot ve gübredir. Mazot ve gübre, dar gelirli çiftçiler tarafından yeterli miktarda alınamayabilir. Bu nedenle devlet, çiftçilere özel birçok kredi, yardım paketi ve ayrıcalık fırsatı tanıyor. Mazot ve gübre desteği almak için belirli koşullar bulunur. Bu koşullara uygun olan çiftçiler, mazot ve gübre desteğinden faydalanabilir. Buğday, tritikale, yulaf, çavdar ve arpa için dekar başına olmak üzere verilen mazot desteği 75 TL iken, dekar başına verilen gübre desteği 46 TL’dir.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick!