Sosyal medyayı ayağa kaldıran sözler! "Mauro Icardi yürüyerek oynadı ama Rizespor bu duran santrfora bile gol attırdı! İşte ligimizin hali... Dries Mertens vasat, Kerem Aktürkoğlu etkisiz, Wilfried Zaha yetersiz!"

Galatasaray'ın Çaykur Rizespor'u 6-2 mağlup ettiği maç sonrası duayen spor yazarı Ömer Üründül, Mauro Icardi'nin yanı sıra Dries Mertens, Kerem Aktürkoğlu ve Wilfried Zaha'ya eleştiride bulundu. Ömer Üründül'ün özellikle Mauro Icardi hakkında söyledikleri sosyal medyada olay yarattı.

ÖMER ÜRÜNDÜL MAURO ICARDI'Yİ YERDEN YERE VURDU!

Süper Lig'in 29. hafta maçında Galatasaray, sahasında Çaykur Rizespor'u 6-2 mağlup etti ve liderliğini sürdürdü. Sabah gazetesi yazarı Ömer Üründül, maç yazısında Mauro Icardi'nin yanı sıra Dries Mertens, Kerem Aktürkoğlu ve Wilfried Zaha'yı eleştirdi. Üründül, mücadelede bir golü bulunan Mauro Icardi'yi adeta yerden yere vurdu.

İşte Ömer Üründül'ün yazısı...

Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri Yurt dışından telefon getirenler dikkat! Sağanak yağış geliyor... Dursun Özbek'ten Galatasaray'a seçim bombası! Dünyaca ünlü yıldız...