Masumlar Apartmanı'ndaki Gülben ve Esat aşkı gerçek oldu! Baş başa yılbaşı yemeği...

TRT 1 ekranlarında izlenme rekorları kıran Masumlar Apartmanı’nda Gülben karakterine hayat veren Merve Dizdar ile Esat karakterini canlandıran Uğur Uzunel'in sevgili oldukları ve büyük bir aşk yaşadıklarını belirlendi.

Geçtiğimiz sezon TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorlarını ait ederek final yapan Masumlar Apartmanı dizisinin yankıları devam ediyor. Başrollerinde Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah Birkan Sokullu, Tansel Öngel, Merve Dizdar, Gizem Katmer, Uğur Uzunel gibi ünlü isimlerin yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisi her bölümü ile büyük bir yankı uyandırmıştı.

Ekranlara veda ederek final yapan diziden herkesi şoke eden bir haber geldi. Gülben karakterine hayat veren Merve Dizdar ile Esat karakterini canlandıran Uğur Uzunel'in aşkları gerçek oldu.

Dizide Gülben'in aşık olduğu Esat karakterini oynayan rol arkadaşı Uğur Uzunel ile birlikte olduklarını öğrenildi.

Eşi Gürhan Altundaşar ile geçtiğimiz yıl boşanan Merve Dizdar, 4 yıllık evliliğini tek kalemde bitirmişti. Uzunel ile daha önce de anılan ve iddiaları reddeden Dizdar, bu sefer kameralara yakalanmaktan kurtulamadı.

İki bine yakın tabanca ve tüfek ele geçirildi! Bugün kimin maçı var? 17 Mayıs 2024 maç programı! Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi!
Sonraki Haber