Masumlar Apartmanı 23. son bölüm izle!

Masumlar Apartmanı 23. bölüm izle full kesintisiz olarak yayında. 23 Şubat Salı akşamı TRT 1'de yayınlanan Masumlar Apartmanı 23. bölüm tek parça Blu tv platformunda da izlenebilecek.

Masumlar Apartmanı 23. bölüm izle tek parça halinde blutv platformunda. Başrollerinde Farah Zeynep Abdullah ve Ezgi Mola'nın rol aldığı Masumlar Apartmanı son bölümü TRT 1 ekranlarında 23 Şubat akşamı yayınlandı.

Naci'nin ambulansa bindirilişini izleyen Safiye, olanlar için kendini suçlar. Onunla görüştüğü için olmuştur her şey. Çareyi, kendini eve kapatıp temizliğe vermekte bulur. İnci'nin ise Naci'nin durumundan sorumlu tuttuğu kişi başkasıdır.

Bir yandan Han'ın kendisi için yaptırdığı dairede Ceylan'ın künyesini bulması, bir yandan da Naci'ye olanlar İnci'yi allak bullak etmiştir Han ise İnci'yle aralarındaki gerginlik yüzünden gece eve çok geç gelir. 

MASUMLAR APARTMANI 23. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle Alanyaspor Fenerbahçe canlı izle! ALANYA FB şifresiz TOD TV maç izle Kardeşlerim 82. bölüm full! ATV Kardeşlerim son bölüm izle