Masumiyet 7. son bölüm izle

Masumiyet 7.Bölüm ile Fox TV’de. Başrollerinde Hülya Avşar ile Mehmet Aslantuğ’un oynadığı Masumiyet 7.Bölüm full izle linki tek parça halinde FoxPlay platformunda. Peki, Masumiyet son bölümde neler yaşandı?

Masumiyet 7.Bölüm ile 7 Nisan Çarşamba akşamında Fox TV ekranlarında izleyenleriyle buluştu. Başrollerinde Hülya Avşar ile Mehmet Aslantuğ’un yer aldığı Masumiyet dizisinin son bölümünde Harun ve Bahar buluşması Hale tarafından kendi hedeflerine yönelik bir planın parçası olarak lanse edilir. İrem artık tamamen Hale’nin kontrolündedir.

Banu’nun kendisini yönlendirmesi ile harekete geçen Timur’da Hale’nin Bahar’a karşı olan en büyük kozlarından birisidir. Bahar’da üzerine oynanan oyunlardan habersiz bir şekilde evden kaçan kızının peşine düşmüştür. Ve sonunda Ela’nın nereye gittiği konusunda bir ipucuna sahiptir.

Ela’da bulunduğu evde hiç beklemediği bir anda İlker’i karşısında görünce şaşkına döner. Aralarında yaşanan büyük yüzleşme sonrasında Eda2nın dünyası bir kez daha alt üst olur. Bahar’ın attığı adım ise bu yüzleşmeyi farklı boyutlara taşır.

Boşanma konusunda az daha beklemek isteyen İrem’de düşünmek için kendisine süre verirken İlker’de halen Ela’nın peşindedir. Hale’nin evliliği İrem’in kafasını karıştırırken bu soruların tek cevabının Ela’da saklı olduğundan artık tamamen emindir.

Masumiyet son bölümü izlemek için tıklayınız

Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle Alanyaspor Fenerbahçe canlı izle! ALANYA FB şifresiz TOD TV maç izle Kardeşlerim 82. bölüm full! ATV Kardeşlerim son bölüm izle