MasterChef'te altın kaşığı kim aldı? Altın kaşık atmak ne demek? MasterChef All Star sezonun 3. altın kaşığı kimin oldu?

MasterChef altın kaşağı kim aldı sorusu için yanıt aranıyor. MasterChef All Star'da heyecan giderek artıyor. 157. bölüm yayınlandı ve programda yapılan yemekler sonrasında İtalyan şef sezonunun 3. altın kaşığını attı. İlk 2 altın kaşığın sahibi ise Hasan ve Barbaros olmuştu. Peki, MasterChef All Star kaşık atmak ne anlama geliyor?

Masterchef altın kaşık ne demek? Kaşık atmakla ilgili tüm detaylar araştırılıyor. pek çok kişinin yakından takip ettiği yarışma programı 157. bölümünde büyük ilgi gördü. 6 kişilik mavi ve kırmızı takım yarışmacıları 2. etap sonrasında iki kez yarıştı. Yapılan tadımlar ile İtalyan şef Danilo Zanna tarafından sezonun 3. altın kaşığı atıldı. Peki, MasterChef altın kaşık sahibi kim olacak?

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? Doların sonu yakın Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi torbası belli oldu CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe'de son 4 maçına çıkıyor! İşte yeni sol bek