MasterChef Türkiye'de takım kaptanları ve kurulan yeni takımlar

MasterChef Türkiye'de 16 kişilik kadronun kurulmasının ardından yeni dönemde ilk kaptanlık oyunu mücadelesi yaşandı. Somer, Mehmet ve Danilo Şef'in istedikleri tulumba tatlısını en kısa sürede ve en lezzetli şekilde sunan bir isim MasterChef kaptanı olarak, takımları kurma şansı elde etti. İşte, MasterChef'in kaptanları ve kurulan yeni takımlar....

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye 17 Ağustos Pazartesi akşamı 28. bölümü ile sevenlerinin karşısına çıktı. Heyecanla takip edilen yarışmanın son bölümünde şefler yarışmacılardan tuluma tatlısı istedi. Kaptanlık yarışının oynandığı oyunda tabak çıkarabilen 9 yarışmadan son üçe kalanlar Berk, Tanya ve Serhat oldu. 3 yarışmacı arasından birinci seçilen Tanya mavi takıma kaptan olurken, rakip takımın kaptanını da seçti.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı!