MasterChef All Star'da nefesler tutuldu! 5. Ceketi kazanan kim oldu? MasterChef finalistleri belli oldu mu?

MASTERCHEF 2023 EN SON KİM ELENDİ?

Yarışmaya veda eden Batuhan şu sözleri söyledi: Bu sene benim için farklı oldu. Bir şeylerin daha çok farkında olarak bir yıl geçirdim. Gerçekten çok mutluyum. İstediğim kupayı ve önlüğü kaçırmış olabilirim ama daha güzel şeyler başardım. Sizlere ve ekibe daha yaklaştım. Acun Medya ekibiyle yeni bir yola çıktık. Elimden geldiği kadarıyla durmadan çalışmaya devam edeceğim. Belki burada bir yol kapandı ama inanıyorum ki çok yolum var. Elimden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğim. Her zaman kasmaktansa oluruna bırakmayı hedef aldım. Kapanış yaptım. Bundan başka pota oyunu yok. Teşekkür ederim, çok güzel vakit geçirdim. ALL Star yolculuğumun sonuna geldim. En başından sonuna kadar çok güzel zaman geçirdim.

MASTERCHEF 5. CEKET KİMİN?

29 Aralık Cuma Masterchef 5. ceket kazanan açığa çıktı. Bir dönemin daha sona erdiği Masterchef All Star'da son ceketi Eren, Hasan, Kıvanç arasından Hasan Biltekin oldu.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!