Mart ayı kira artış oranları ne kadar oldu?

TUİK'in şubat ayı enflasyon rakamlarını açıklamasının ardından, mart ayı kira artış oranları belli oldu. Peki, mart ayı kira artış oranı ne kadar oldu? Kira zammı ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından enflasyon verilerinin açıklanmasıyla birlikte mart ayı kira artış oranları mülk sahipleri ve kiracılar tarafından sorgulanmaya başladı. Mart ayı kira artış oranı normal şartlarda TÜFE'nin 12 aylık ortalaması baz alınarak belirlenecekti fakat hükümet tarafından getirilen yüzde 25 kira zammı sınırlandırmasıyla birlikte mart ayında yapılacak artış oranı belli oldu. Peki, mart ayı kira zammı ne kadar, kaç TL?

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı!