Marmara, Batı Karadeniz ile İç Anadolu için kuvvetli sağanak uyarısı! 10 Temmuz hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kurban Bayramı'nın 2. günü olan 10 Temmuz Pazar gününün hava durumu tahminini yayınlarken, Marmara, Batı Karadeniz ile İç Anadolu için kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Söz konusu bölgelerde yarın sabah saatlerinden itibaren kuvvetli sağanak bekleniyor. Yağışlar nedeniyle oluşabilecek ani sel, su baskını, yıldırım, dolu, ulaşımda aksama, yağış anında kuvvetli rüzgar ve fırtınaya karşı dikkatli ve tedbirli davranılması gerekiyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: ülkenin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara, Kuzey ve İç Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları ile Adana'nın kuzey ve doğusu, Osmaniye, Hatay kıyıları, Artvin, Erzurum'un kuzeyi ve Ardahan çevrelerinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu akşam ve gece saatlerinde Marmara'nın kuzeyi ve Ankara çevreleri ile yarın zamanla Marmara'nın doğusu, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile Kütahya ve Afyonkarahisar çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

"Dursun Özbek'ten Erden Timur'a karalama kampanyası başladı" Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! Gratis'lerde çılgın Mayıs indirimleri başladı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları