Marilyn Monroe'yu hayatında bir kez görüp mirasına kondu!

Görünüşte Monroe, mülkünün vasiyetini oldukça iyi planlamış gibi duruyor.
Ancak mirasının hiç de planlamadığı bir kişiye, yani Anna Strasberg'e gitmesine neden olacak bir önemli hata yapıyor. Vasiyetindeki büyük payını Lee Strasberg'e bırakıyor ama o öldüğünde ne olacağıyla ilgili hiçbir koşul belirtmiyor.

Monroe hayatında Anna ile sadece bir defa karşılaşmış. Lee Strasberg'in ikinci eşi Paula ile özellikle çok yakınmış ama Anna ile hayatının hiçbir döneminde bir alakası olmamıştır. Zaten Anna Strasberg, Lee Strasberg ile Marilyn öldükten beş yıl sonra evlenmiş ve bu Marilyn Monroe ile neredeyse hiçbir ilgisi olmayan kadın onun mirasıyla bir servet (20-30 milyon dolar) sahibi olmuş. bu talih kuşunu Monroe'nin imajını kullanan reklam ve ürünler için çeşitli lisans anlaşmaları koparmak için kullanmıştır.

Fenerbahçe'ye 40 milyon euroluk golcü! Acun Ilıcalı'dan ilk bomba O illerde rüzgar, sağanak ve gökgürültülü sağanak bekleniyor... Kavurucu sıcaklara kısa bir mola! Kuvvetli yağış ve fırtına geliyor Sıcaklıklar artıyor! Gece yarısı uyarısı geldi! Oyuncu Yusuf Atala dolandırıcılık şüphesiyle gözaltına alındı Süleymancılar lideriyle fotoğraf paylaşan Eskiler hakkında karar!