Maraşlı 15. bölüm fragmanı

Maraşlı 15. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 19 Nisan 2021 Pazartesi akşamı 14. son bölümü yayınlanan Maraşlı heyecanlı sahneleriyle devam ediyor. Alina Boz ve Burak Deniz'in rol aldığı Maraşlı 15. bölüm fragmanı izlemek isteyenler bu akşamdan harekete geçti.

Maraşlı 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı merak ediliyor. ATV ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan ve başrollerinde Alina Boz ve Burak Deniz'in rol aldığı Maraşlı 19 Nisan akşamı yeni bölümü ile ekrana geldi. Aynı akşam yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu ve Yasak Elma'ya reytinglerde kafa tutan Maraşlı 15. bölüm fragmanı izlenmek için yayında.

ATV ekranlarının sevilen dizisi Maraşlı her Pazartesi akşamı saat 20:00'da yayınlanıyor. 

İyice köşeye sıkışan Behram son sevkiyatını yapıp ülkeden kaçmayı planlar. Hilal ise Maraşlı'ya; Behram'ın yakalanması gerektiğini söyler. Behram'ın peşine düşen Maraşlı, onu yakalamak için büyük bir operasyon düzenler. Maraşlı Behram'a nasıl engel olacaktır?

Mahur, yurtdışına gitmeden önce Maraşlı'yla görüşmek ister. Şimdiye dek yaşamadıkları kadar romantik bir akşam geçiren Maraşlı ve Mahur birbirlerine aşklarını itiraf ederler. Mahur, Maraşlı'yı geride bırakarak ailesiyle kaçabilecek midir? Mahur, Maraşlı'ya yurtdışına kaçma planını açıklayabilecek midir?

MARAŞLI 15. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle Alanyaspor Fenerbahçe canlı izle! ALANYA FB şifresiz TOD TV maç izle Kardeşlerim 82. bölüm full! ATV Kardeşlerim son bölüm izle