Manisa Belediye Başkanı işçilerin maaşına yüzde 78 oranında zam yapınca şantiyede büyük ilgiyle karşılandı

Manisa'da Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, belediye işçilerinin maaşına yüzde 78 oranında zam yaptı. En düşük belediye işçisi maaşı 7 bin 924 TL'ye yükseldi. Belediye işçileri, belediye şantiyesine gelen Başkan Çerçi'yi davul zurna eşliğinde karşılayarak teşekkür etti. Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, belediye işçileri ile halay çekti ve zeybek oynadı.

Yaşanan yüksek enflasyon karşısında işçilerine ara dönemde yüzde 78 gibi rekor bir zam yapan Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Muradiye’deki belediye şantiyesinde işçilerle buluştu. Şantiye girişinde davul zurna ve tezahüratlarla karşılanan Başkan Çerçi adeta sevgi seline kapıldı. Tek tek tokalaştığı işçilerin gözlerindeki mutluluğa tanıklık eden Başkan Çerçi de, ‘En büyük başkan bizim başkan’, ‘İşçi dostu başkan’ şeklinde atılan sloganlar karşısında duygu dolu anlar yaşadı.

Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı!