Magnum Porsche çekiliş sonuçları açıklandı mı? Magnum Porsche Taycan çekilişi asil ve yedek liste ne zaman belli olacak? Kazananlar ne zaman açıklanacak?

Magnum Porsche Taycan çekilişi internek kullanıcılarının en sık sorduğu sorulardan biri oldu. Magnum çubuklarından çıkan şifreler ile çekilişe katılan ve son model bir Porsche Taycan çekiliş tarihi ve sonuçların açıklanacağı tarih merakla beklenirken asıl soru Magnum Porsche Taycan çekilişi ne zaman, çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte yanıtı!

Magnum Porsche Taycan çekilişi için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Magnum çubuklarından çıkan şifreleri kullanarak katılan binlerce kişi, çekiliş tarihini ve sonuçların açıklanacağı günü merakla bekliyor. Başvuruların 30 Eylül tarihine kadar alındığı çekilişin tarihleri resmi olarak duyuruldu. Şimdi, Magnum Porsche Taycan çekilişi ne zaman yapılacak, öğrenelim!

Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza! Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi pes dedirtti! Wilfried Zaha'nın yeni takımı belli oldu! İşte Galatasaray'ın kazancı Galatasaray - Fenerbahçe derbisi dünyanın en iyileri arasına girdi Survivor All Star'da gecenin kazananı kim olacak? Yeni takımlar nasıl?