“İki senedir verdiği hemen her karar yanlış olan Beşiktaş’ın bu enkazı kaldırması da zaman alacak! 12+3 milyon Euro gibi astronomik bir paraya birçok üst klas futbolcu alınabilecekken Al Musrati’yi transfer ettiler!”

Beşiktaş'ın Fenerbahçe deplasmanında varlık gösteremeden 2-1 mağlup olduğu derbi sonrası siyah beyazlı takıma ağır eleştiriler geldi. Ahmet Nur Çebi ve Hasan Arat'ın birbirini takip eden hatalar zincirini hatırlatan Uğur Meleke, Beşiktaş'ın toparlaması için uzun bir süre olduğunu söyledi.

"15 MİLYON EUROYA AL MUSRATİ ALIRSAN EĞER..."

Süper Lig'in 34. hafta maçında Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Henüz 24. dakikada konuk ekipte Al-Musrati'nin kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakması, derbiyi Fenerbahçe için rahat bir konuma getirdi. Hürriyet gazetesi yazarı Uğur Meleke derbiyi değerlendirirken, Beşiktaş'ta eski başkan Ahmet Nur Çebi ve mevcut başkan Hasan Arat'ın yaptığı yanlış hamlelere değindi.

İşte Uğur Meleke'nin bugünkü yazısı...

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri Yurt dışından telefon getirenler dikkat! Dursun Özbek'ten Galatasaray'a seçim bombası! Dünyaca ünlü yıldız...