Maç sonu olay sözler: “Okan Buruk şansına dua etsin! Ama çekirge her zaman sıçramaz haberin olsun”

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi grup 5. maçında Manchester United ile 3-3 berabere kalırken, teknik direktör Okan Buruk'un ilk 11 tercihi ve değişiklikleri tartışma yarattı. Spor yazarı Ömer Üründül, Okan Buruk'u maç sonrası çok sert bir şekilde eleştirdi. Ömer Üründül, Okan Hoca'nın şansına dua etmesi gerektiğini söyledi.

"OKAN BURUK ŞANSINA DUA ETSİN"

Temsilcimiz Galatasaray, İngiliz devi Manchester United ile oynadığı Şampiyonlar Ligi grup 5. maçında sahadan 3-3'lük beraberlikle ayrıldı. Teknik direktör Okan Buruk'un ilk 11'deki stoper Kaan, orta saha Ndombele ve forvet arkası Mertens tercihleri geceye damga vurdu. Ayrıca Okan Buruk'un değişklikleri de tartışma yarattı. Sabah gazetesi yazarı Ömer Üründül, başarılı hocanın bu tercihlerine ateş püskürdü.

Helikopter tamamen yanmış halde bulundu! "İsmail Kartal taktik yerine tahrik çalıştırmış! Mert Hakan Yandaş..." İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'dan tekmeli yumruklu saldırı İran, Irak ve Pakistan'da Reisi için toplandılar! Kiralarda yüzde 25 sınırı sona eriyor İşte Galatasaray ve Fenerbahçe için şampiyonluk ihtimalleri