Maç sonrası Rosier'e ateş püskürdü! "Enteresan sakatlıklar, ateş yükselmeleri... Onur ıslıklanıyorsa o da ıslıklanacak!"

Eski Milli futbolcu Nihat Kahveci, Beşiktaş'ın Gaziantep FK'yı 2-0 yendiği maç sonrası açıklamalarda bulundu. Siyah beyazlı takımın eleştirilen ismi Valentin Rosier hakkında konuşan Nihat Kahveci, Fransız futbolcunun isteksiz tavırlarına isyan etti.

Eski Milli futbolcu ve Beşiktaş efsanesi olan ünlü yorumcu Nihat Kahveci, Beşiktaş - Gaziantep maçı sonrası NutSpor YouTube probramında Nebil Evren ile maçı değerlendirdi. Nihat Kahveci, Valentin Rosier'e adeta ateş püskürdü. Kahveci, Rosier'in isteksiz tavırlarını eleştirirken, mücadele etmekten imtina ettiğini söyledi.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları! Bugün kimin maçı var? 18 Mayıs 2024 maç programı!