Maaşını PTT'den alan emeklilere, Aktifbank'tan düşük faizli kredi fırsatı! 80 bin TL'niz anında hesabınıza yatacak!

PTT ile anlaşması bulunan Aktifbank, emekli maaşları ile geçinmekte güçlük çeken vatandaşlara sene sonuna kadar kredi desteği vereceğini bildirdi. İşte PTT emekli kredisine ilişkin detaylar…

Son dönemlerde geliştirdiği avantajlı kredi kampanyaları ile dikkatleri üzerine çeken bankaların başında gelen Aktifbank, dijital bankacılık kolu olan NKolay aracılığı ile de hem mevcut müşterilerine hem de potansiyel müşterilerine seslenmeye ve onların bütçelerini uygun çerçevede desteklemeye devam ediyor. Sene sonuna doğru yaklaşılırken her kurumun yaptığı gibi müşterilerine yönelik ayrıcalıklı hizmetler sunma gayreti içerisinde olan banka, bu kapsamda anlaşmalı olduğu PTT’nin mevcut müşterileri için yeni bir kampanya düzenlediğini bildirdi.

Aktifbank uzun süredir anlaşmada olduğu PTT için yeni bir kredi kampanyası düzenlediğini duyurdu. Bu kapsamda emekli maaşını PTT şubelerinden alan veya şu an almıyor olsa da sene sonuna kadar maaş hesabını PTT’ye taşıyacak olan tüm emeklilere, uygun faizler çerçevesinde kredi desteği vereceğini açıkladı. Banka, ilgili kredi ürününe ilişkin detayları paylaştı.

AKTİFBANK PTT EMEKLİ KREDİSİ KAMPANYASI ARALIK 2022

Emekli maaşını PTT şubelerinden alan veya sene sonuna kadar alacak olan emekli vatandaşlar için yeni bir kredi ürünü düzenlediğini duyuran Aktifbank, söz konusu ürünün üst limitini 80 bin TL olarak açıkladı. Banka ilgili ürünün başlangıç faizini yüzde 2,69, azami vade sayısını ise 36 ay olarak bildirdi.

AKTİFBANK PTT EMEKLİ KREDİSİ KAMPANYASI ÖRNEK HESAPLAMA TABLOLARI

Aktifbank emekli maaşını PTT’den alan veya sene sonuna kadar maaş hesabını PTT’ye taşıyan tüm vatandaşların kullanımlarına açmış olduğu 80 bin TL üst limitli emekli kredisi ürünü ile dikkatlerine üzerine çekmeyi başardı. Bankadan kredi desteği almak isteyen tüketiciler için örnek maliyet tabloları yayınladı.

Aktifbank PTT emekli kredisi ürününden 36 ay vade ve yüzde 2,69 faiz oranı karşılığında 50 bin TL’lik nakit desteği almak isteyen tüketicilerin ödemek ile yükümlü olacakları aylık taksit tutarını, 2.415,73 TL olarak hesapladı. Aynı üründen 36 ay vade ve yüzde 2,69 faiz oranı karşılığında 15 bin TL’lik destek almak isteyen tüketicilerin ödemek ile yükümlü olacakları taksit tutarı ise 724,72 TL olarak hesaplandı.

Bel ağrısı neden olur? Bel ağrısına ne iyi gelir? Firari gazeteci, Almanya istihbaratı adına çalıştığını itiraf etti! Sivasspor taraftarından Galatasaray maçı öncesi futbolculara mektup
Sonraki Haber