Love Death and Robots 4. sezon ne zaman?

Bilim kurgu ve antoloji türünün sevilen yapımlarından biri olan "Love Death and Robots," üç başarılı sezonun ardından dördüncü sezon için yeşil ışık yaktı. Netflix'in animasyon ve bilim kurgu alanındaki bu dizi, dünya genelinde büyük bir izleyici kitlesi tarafından takip ediliyor. Bu çerçevede seyirciler, "Love Death and Robots yeni sezon ne zaman yayınlanacak?' gibi soruları araştırıyor. Peki, Love Death and Robots 4. sezon ne zaman? Detaylar yazımızda...

Joshua Donen, David Fincher ve Tim Miller gibi isimlerin yapımcılığını üstlendiği Love Death and Robots, izleyicilere farklı hikayeler sunarak her sezonunda büyük bir heyecan yaratıyor. Love Death and Robots'un üçüncü sezonu, "Beklenen Üçlü" sloganıyla 20 Mayıs'ta yayınlanmıştı ve izleyiciler ve eleştirmenler tarafından büyük beğeni topladı. Bu başarı sonrasında, diziye devam kararı verildi ve Netflix tarafından dördüncü sezon onayı geldi. Peki, Love Death and Robots 4. sezon ne zaman?

LOVE DEATH AND ROBOTS 4. SEZON NE ZAMAN?

Diziye dördüncü sezon onayının verildiği müjdesi, Love Death and Robots resmi Twitter hesabı üzerinden "Volume IV is a GO" sloganıyla duyuruldu. Ancak henüz yeni sezonun çıkış tarihi ve bölüm sayısı gibi detaylar hakkında resmi bir bilgi verilmedi. Ancak yapımcılar David Fincher ve Tim Miller'ın baş yapımcılığa devam edeceğini doğruladılar.

Love Death and Robots, ikinci sezonuyla bazı hayranlarını tatmin edemedi. İlk sezona göre daha sıradan bulunan ikinci sezon, sadece 8 kısa bölümden oluşuyordu. Ancak üçüncü sezon, bu hayal kırıklığını telafi etmek için çaba gösterdi ve başarılı bir geri dönüş yaptı.

Dördüncü sezonun neler sunacağı ve hangi ilginç hikayeleri izleyiciye getireceği merakla bekleniyor. Love Death and Robots hayranları için yeni maceraların kapıda olduğu kesin. Dizi, bilim kurgu ve animasyon severler için heyecan verici bir yolculuğun sürdüğünü kanıtlamaya devam ediyor.

Bakan Şimşek, OECD Bakanlar Konseyi Toplantısı için Paris'e gitti İSO Türkiye İmalat PMI nisanda 49,3 oldu "Tam bir faciadır, utançtır, skandaldır!"
Sonraki Haber