Dünyanın en ünlü seri katilleri bu dört burçtan çıkıyor!

Ted Bundy, Jeffrey Dahmer, John Wayne Gacy ve daha birçoğu… Bu isimler dünyanın en ünlü seri katilleri olarak tanınırken, işledikleri korkunç cinayetler yıllardır konuşuluyor. Birçoğunun hikayesi kitaplara, filmlere hatta dizilere konu olurken, bir TikTok kullanıcısı en tanınan seri katillerin burçlarını analiz etti. Bu sırada ise şoke edici bir gerçekle karşılaştı. Dünyanın en ünlü seri katillerinin ortak olduğu nokta burçlarıydı… Tüm seri katillerin dört burçta toplanması hem TikTok kullanıcısını hem de tüm dünyayı şaşırttı. Video kısa sürede sosyal medyada gündem olurken, ‘astrolojiye inanmak için bir neden’ başlıklarıyla uluslararası basına da konu oldu.

Los Angeles’ta yaşayan 38 yaşındaki Lauren Elaine Skirvin, dünyanın en ünlü seri katillerinin bir listesini çıkardı ve yanlarına burçlarını yazdı. Skirvin, o anda katillerin hepsinin dört burçta toplandığını gördü.

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları Arda Turan'ın Süper Lig'den ilk iki transferi belli oldu Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... İmamoğlu, uçak kiralayıp 45 gazeteciyi Roma'ya götürdü! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler! Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar...