Liverpool Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

İngiltere Premier Lig'de haftanın maçında Liverpool ile Chelsea karşı karşıya geliyor. Taraftarlarda Liverpool Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda yayınlanıyor sorusuna yanıt arıyor.

İngiltere Premier Lig’de haftanın maçında Liverpool sahasında Chelsea’yi konuk ediyor. Son maçında Brighton karşısında ağır bir yenilgi alan kırmızı beyazlılar şampiyonluk potasından çok fazla uzaklaşmak istemiyor.

Anfield’da 21 Ocak Cumartesi gününde saat 15.30’da başlayacak Liverpool Chelsea karşılaşması Bein Sports 3 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Son maçında Brighton deplasmanında 3-0 kaybeden Liverpool 28 puanla 9. sırada yer alırken Crystal Palace’yi sahasında 1-0 deviren Chelsea ise yine aynı puanla 10. durumda bulunmakta. İki takım arasında son olarak 14 Mayıs 2022 tarihinde oynanan karşılaşma 0-0 sona ermişti.

Stat: Anfield
Tarih: 21 Ocak Cumartesi
Saat: 15.30
Yayın: Bein Sports 3

Güzel oyuncu Hande Erçel güzelliği ve kırmızı elbisesi ile büyüledi... Bakan Yerlikaya, Filistin Büyükelçisi ile görüştü Başarılı voleybolcu İlkin Aydın kimdir? Neden marak ediliyor
Sonraki Haber