Limon yerine tüketebileceğiniz C vitaminince zengin meyve! Hangi meyve 60 kat daha fazla vitamin içeriyor? Nerede yetişir?

Doğal ve kendiliğinden yetişen mucizevi bitki ve meyveler bulunuyor. Bu meyvelerden biri de son yıllarda çok bilinen ve dünya genelinde dikkat çeken bir süper meyve. Camu camu meyvesi limondan 60 kat daha fazla C vitamini içeriyor.

CAMU CAMU NEREDE YETİŞİR?

Camu camu tropikal meyve. Amazon yağmur ormanlarının derinliklerinde yetişen bu meyve oldukça yoğun C vitamini içeriyor. Camu camu meyvesi, özellikle Güney Amerika da Amazon yağmur ormanlarında yetişmektedir. Bu meyve, Amazon havzasındaki Peru, Kolombiya, Brezilya ve Venezuela gibi bölgelerde de doğal olarak bulunmaktadır.

Genellikle su kenarlarında ve bataklıkta yetişen meyvenin ağaçları, sulu toprakları ve tropikal iklimde verimlidir. Bu meyve, Amazon yağmur ormanlarının özellikle de nemli ve sıcak bölgelerinde  iyi gelişir. Camu camu ağacının meyvesi ise bu bölgelerde yerel halk tarafından toplanıp tüketiliyor. Ayrıca ticari olarak da yetiştiriciliği yapılmaktadır. Camu camu ağaçları da bulunuyor. Özellikle Peru gibi ülkelerde bu meyve ticari amaçla yetiştiriliyor.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!