Limon Yapım'dan Skandal Gibi Bir Dizi Geliyor! Elçin Sangu Başrollerde! İşte O Dizinin Senaryosu

Savaşçı dizisinin yapımcısı olan bilinen Limon Yapım’dan yeni sezonda oldukça iddialı bir dizi geliyor. Dizinin hangi kanalda yayınlanacağı hakkında net bilgiler henüz doğrulanmazken Skandal adı altındaki yapım için ilk başrol oyuncusunun Kiralık Aşk dizisinden tanıdık olan Elçin Sangu olduğu iddia edildi.

Yeni dönemde televizyonlarda görmeye aşina olacağımız hukuk dizilerine bir yenisi daha ekleniyor. Daha önceki sezonda Savaşçı dizisi ile adından sıkça söz ettiren Limon Yapım’ın da artık hukuk dizilerine el attığı ve bunlardan birisinin de çalışmalarına titizlikle devam edildiği vurgulanıyor.

Hukuk ile dramı iç içe izleyecek ve hayranları ekran başına kilitleyecek olan Skandal adlı yapım için çalışmaların başladığı kaydedildi. Yeni dönemde oldukça etkileyici bir kadro kurmayı da amaçlayan dizinin 2009-2016 yılları arasında ABD’de de gösterime giren The Good Wife adlı yapımın projesi olduğu dile getirildi.

Sadece hukuk değil bunların yanında politika ve dramında işleneceği dizinin yayın haklarını elinde bulunduran Limon Yapım bu projeye Skandal adını verdi. Dizinin en önemli detayları arasında üniversite yıllarında sevdiği kişinin ofisinde avukatlığa başlayan bir kadın olduğu dikkatlerden kaçmadı. Ve bu kadın oyuncu için Kiralık Aşk dizisinde sergilediği Defne karakteriyle öne çıkan Elçin Sangu ile görüşmeler yapıldığı kulislerden gelen son iddialar arasında yer aldı.

Mutlu bir evliliği olan karı kocanın başlarından geçen ilginç olaylar neticesinde yaşanan büyük bir hukuk sınavını ele alacak dizide internete düşen bir skandal sonucu erkek karakterin hapse düşmesi ve kadın karakterinde asıl mesleği olan avukatlığa dönüş yaparak suçsuz olan eşini cezaevinden kurtarmaya çalıştığı anlar sahnelenecek.

Emmy ve Golden Globe ödüllerinin sahibi olan The Good Wife adlı dizide senaryo çalışmalarının başladığı ve oyuncu kadrosunun da büyük bir ses getirmesi açısından titizlikle işlendiği ifade edildi.

21 Mayıs 2024 akademik kadro ilanları Resmi Gazete'de! Beyaz Saray'dan İran'ın suikast suçlamalarına yanıt! 21 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! İşte bugünün kararları
Sonraki Haber