Lille, Burak Yılmaz ile şampiyonluğa koşuyor!

Fransa Ligue 1'de ekibi Lille'i şampiyonluk yolunda adeta sırtlayan Burak Yılmaz, dün akşam oynanan Lens karşılaşmasında da 3-0'lık galibiyetin mimarı oldu. Yılmaz attığı 2 golle takımına büyük katkı sağladı. Maçın ardından Lille Belediyesi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Eğer böyle giderse Burak'ın heykelini dikeceğiz" ifadelerini kullandı. Diğer taraftan, bir sosyal Burak'ın sergilediği performansın ardından bir kullanıcının, "Türk olmak istiyorum" yorumu dikkat çekti.

Fransa Ligue 1'de Paris Saint Germain ile şampiyonluk yarışında olan Lille, Lensengelini 3 golle aştı.

Lille'de kral Burak Yılmaz, takımını taşımaya bu maçla da devam etti. Milli yıldızımız Lens karşılaşmasında biri penaltıdan olmak üzere iki gol birden attı. Burak'ın attığı ikinci gol ise görülmeye değerdi.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı!