Libya'da sel felaketi: 3 bin kişi öldü, 7 bin kişi kayıp! MSB: İlk uçak bölgeye hareket etti

Libya'da Daniel fırtınası nedeniyle sel felaketi meydana geldi. Felaketin yaşandığı bölgede ölü sayısı 3 bin oldu. 7 bin kişi selde kayboldu. Öte yandan sel bölgesinde sokağa çıkma yasağı ilan edilirken, okul ve iş yerleri ile 4 büyük petrol limanı da kapatıldı. Milli Savunma Bakanlığı, kardeş ülke Libya'da yaşanan sel felaketi nedeniyle bölgeye arama kurtarma ekiplerini götürecek ilk uçağın Ankara'dan hareket ettiğini duyurdu.

Yunanistan'da 15 kişinin ölümüne yol açan Daniel Fırtınası, hafta sonu Libya'da etkili olmaya başladı. Olağan üstü hal ilan edilen Derna, Bingazi, Sousse ve Al-Marj bölgesinde fırtınanın yol açtığı şiddetli yağışlar sel felaketine yol açtı.



"İsmail Kartal taktik yerine tahrik çalıştırmış! Mert Hakan Yandaş..." İran, Irak ve Pakistan'da Reisi için toplandılar! İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'dan tekmeli yumruklu saldırı Kiralarda yüzde 25 sınırı sona eriyor İşte Galatasaray ve Fenerbahçe için şampiyonluk ihtimalleri Reisi'nin ölmeden önceki son fotoğrafı ortaya çıktı!