Levent Babataş ile evlenen Demet Evgar düğünden yeni karelerini paylaştı

6 yıldır aşk yaşadığı Levent Babataş ile geçtiğimiz Mart ayında sade bir törenle nikah masasına oturan 42 yaşındaki oyuncu Demet Evgar, Mayıs ayında da Emirgan'daki evlerinin bahçesinde de düğün yapmıştı. Hamileliğinin son döneminde olan ve Mavi adını vereceği kızını kucağına almak için gün sayan Demet Evgar düğünden yeni karelerini Instagram hesabından yayınladı.

Son olarak final yapan Alev Alev dizisinde hayat verdiği Cemre karakteriyle izleyici karşısına çıkan 42 yaşındaki oyuncu Demet Evgar hamile kaldıktan sonra 2016 yılından beri aşk yaşadığı işletmeci Levent Babataş ile hayatını birleştirmişti. Önce sade bir nikah töreni yapan Demet Evgar daha sonra ise düğün yapmıştı. Karnı burnunda düğün yapan Demet Evgar, mutlu gününden karelerini takipçilerinin beğenisine sundu.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? Doların sonu yakın CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi torbası belli oldu Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe'de son 4 maçına çıkıyor! İşte yeni sol bek