La Casa De Papel 4. sezon yayınlandı mı? La Casa De Papel 4. sezon izleme linki

İspanyolların dünyaya armağan ettiği yapımlar arasında yer alan ödüllü dizi La Casa De Papel, bugün Netflix ekranlarında 10:00'da yayınlanacak. 3 Nisan Cuma günü başlayacak yeni sezonun bölüm isimleri belli oldu. Yeni sezonu izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte La Casa De Papel 4. sezon 1. bölüm izlemek için detaylar haberimizde...

3 Nisan Cuma günü başlayacak yeni sezonun bölüm isimleri belli oldu. Yeni sezonu izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İspanyolların dünyaya armağan ettiği yapımlar arasında yer alan ödüllü dizi La Casa De Papel, bugün Netflix ekranlarında 10:00'da yayınlanacak. İşte La Casa De Papel 4. sezon 1. bölüm izlemek için detaylar haberimizde...

LA CASA DE PAPEL 4. SEZONU SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Kadrosunda Alvaro Morte, Ursula Corbero, Pedro Alonso, Alba Flores ve Miguel Herran gibi isimlerin yer aldığı La Casa De Papel’in 4. sezonu 3 Nisan cuma günü Türkiye saati ile sabah 10.00’da Netflix’te yayınlanacak.

LA CASA DE PAPEL 4. SEZON 1. BÖLÜM İZLEME LİNKİ

LA CASA DE PAPEL 4. SEZON FRAGMANI

 

 KONUSU

Profesör olarak adlandırılan bir suç dehası, tarihin en büyük soygununu yapmayı planlar. Amacı İspanya Kraliyet Darphanesine girmektir. Bunun için de işlerinde uzman olan 8 suçludan oluşan bir ekip kurar. Ekip, 5 aylık bir eğitim sürecinden geçer ve bu sürede her ihtimali hesaba katarak soygunu kusursuz bir hale getirirler. Artık her şey hazırdır. 8 kişi, rehineleri de yanlarına alarak kendilerini İspanya Kraliyet Darphanesine kitler fakat hiç hesaba katmadıkları olaylar gerçekleşir.

OYUNCULARI

Úrsula Corberó,
Álvaro Morte
Pedro Alonso
Alba Flores
Rodrigo de la Serna
Miguel Herrán
Jaime Lorente
Itziar Ituño
Esther Acebo
Darko Peric
Najwa Nimri
Hovik Keuchkerian
Enrique Arce
Paco Tous
María Pedraza

Şırnak'ta askeri araç devrildi! 1 asker şehit oldu, 3 asker yaralı... Ömer Çelik, AK Parti MYK toplantısı sonrası açıklama yapıyor! 15 yaşındaki çocuğa saldırdılar!
Sonraki Haber