KYK burs ve kredi ödemeleri ne zaman yatacak? Burs ödemeleri bayramdan önce yapılacak mı?

KYK burs ve kredi ödemeleri ne zaman yatacak? Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren KYK burs ve kredi ödemelerinin bayram öncesi ödenip ödenmeyeceği merakla arama motorlarından araştırılmaya devam ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KYK burs ve kredi ödemeleriyle değerlendirmelerde bulundu. Peki, KYK burs ve kredi ödemeleri ne zaman yatacak? Burs ödemeleri bayramdan önce yapılacak mı? Detaylar haberimizde...

KYK burs ve kredi ödemeleri ne zaman yatacak? Milyonlarca öğrencinin yanıt aradığı konular başında gelen KYK burs ve kredi ödemelerinin ne zaman yatacağı merakla arama motorlarından araştırılmaya devam ediliyor. Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi, bu ay yapılacak ödemelerle ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarda bulundu. Çoğu öğrenci KYK burslarının hangi tarihte yatacağını merak ediyor. Peki, KYK burs ve kredi ödemeleri ne zaman yatacak? Burs ödemeleri bayramdan önce yapılacak mı? Detaylar haberimizde...

KYK BURS VE KREDİ ÖDEMELERİ NE ZAMAN YATACAK?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu.

Erdoğan açıklamasında şunları söyledi;

Emeklilerimizin bu ayki maaş ödemelerini 15 Mayıs'tan itibaren hesaplarına yatırmaya başlayarak bayrama kadar bitireceğiz.

Yüksek öğrenim öğrencilerimizin 6 Haziran'da yapılacak burs ve kredi ödemelerini, 19 Mayıs'tan başlatıp bayrama kadar tamamlayacağız.

Aynı şekilde mayıs ayı işsizlik ödemelerini de öne çektik. Salgın kapsamında hazırladığımız sosyal destek programının ilk iki fazında 4,4 milyon vatandaşımıza biner lira nakit desteği verdik.

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Atama ve görevden almalar var! Milli İstihbarat Akademisi başvurusu nasıl ve nereye yapılacak? Marmaray'da kendini raylara bırakan kadın yaşamına son verdi!
Sonraki Haber