Kuzey Yıldızı Yıldız Kadıoğlu neden yok? Aslıhan Güner diziden ayrıldı mı?

Kuzey Yıldızı dizisinde Yıldız Kadıoğlu karakterini canlandıran Aslıhan Güner’in yeni bölüm fragmanında yer almaması izleyenleri korkuttu. Peki, Aslıhan Güner Kuzey Yıldızı dizisinden ayrıldı mı?

Cumartesi akşamları Show TV ekranlarında yayınlanan Kuzey Yıldızı dizisi yeni bölümleri ile büyük beğeni toplamaya devam ediyor. Aslıhan Güner ve İsmail Demirci başrollerde yer aldığı Kuzey Yıldızı dizisinde geçtiğimiz haftalarda koronavirüs salgınından etkilenen ve Gökçe karakterini canlandıran Nilsu Berfin Aktaş birkaç bölüm sahnelerden uzak durmak durumunda kalmıştı.

Çekimleri halen Ordu’da devam eden Kuzey Yıldızı dizisinde yoğun çalışma temposu yüzünden bazen oyuncularda zorluk yaşamak durumunda kalabilmekte. Aslıhan Güner’in yeni bölümde az görünmesi ve bir sonraki bölüm fragmanında da olmaması kafaların karışmasına neden olurken izleyenler şimdiden son durumu merak etmeye başladı.

KUZEY YILDIZI YILDIZ KADIOĞLU NEDEN YOK?

Oyuncu Aslıhan Güner kendi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında 2 haftadır rahatsız olduğunu ve tedavisinin ise iyiye gittiğini belirterek birkaç bölüm Kuzey Yıldızı dizisinden uzak kalabileceğinin sinyallerini verdi. Oyuncunun koronaya yakalandığı şeklinde tahminler de yapılmaya devam edilirken dizinin yapımcıları şu ana kadar henüz bit açıklamada dahi bulunmaması şaşkınlık yarattı.

Ankara'da ekmeğe 2. zam geldi Diş sararması nasıl geçer? Diş nasıl beyazlatılır? Esra Ezmeci'ye takipçisinden gelen soru şaşkına çevirdi!
Sonraki Haber