Küslük Bitti! Batuhan Karacakaya ve Acun Ilıcalı Barıştı! Batuhan TV8'e Transfer Oluyor

Son dönemde aralarının açık olduğuyla ilgili iddialar konuşulan Survivor Batuhan Karacakaya ile Acun Ilıcalı sonunda barıştı. Barışmadan ise Batuhan Karacakaya'nın TV8'e transferi çıktı.

Survivor adlı fenomen yarışma programında iki sene üst üste yarışan, ilkinde yedinci ikincisinde ise üçüncü olan Batuhan Karacakaya ile Acun Ilıcalı'nın arası ciddi anlamda açılmıştı. Yarışmada adaletsizlik yaşandığını iddia eden Batuhan Karacakaya ve ailesinin demeçleri Acun Ilıcalı'yı çılgına çevirmiş ve ilk kez bu kadar sert ifadeler kullanmıştı. Ardından otomobil krizi sosyal medyaya damga vurmuştu. Ancak gelen son iddialar herkesin ağzını açık bıraktı.

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar... Arda Turan'ın Süper Lig'den ilk iki transferi belli oldu Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler! Meteoroloji il il uyardı: Hem sağanak hem toz!