Kuruluş Osman Alçiçek'i Kİm Oynuyor? Miray Akay Kimdir, Kaç Yaşında?

Kuruluş Osman dizisinin dördüncü sezonunda oyuncu kadrosuna katılan Miray Akay izleyenlerin merak konusu oldu. Öktem Bey ve Bengi Hatun'un kızı Alçiçek karakterini oynayan Miray Akay hangi dizilerde oynadı? İşte Miray Akay'ın hayatı...

Kuruluş Osman Alçiçek kimdir sorusuna cevap verelim. Kuruluş Osman oyuncuları arasına katılan Miray Akay, Alçiçek karakterini oynuyor. Öktem Beyin kızı Alçiçek ile dikkat çeken Miray Akay kimdir, kaç yaşında?

KURULUŞ OSMAN ALÇİÇEK KİMDİR?

Alçiçek Öktem beyin kızıdır. Öktem Beyin hayalleri arasında Alçiçek'i saraya gelin vermek vardır. Ancak Alçiçek'in hayalleri farklıdır. Saraya gidince Anadolu Bacıları arasına katılır ve Ahi Evran'ın eşi Fatma Bacı'nın kurduğu bu örgüte katılmak ister.

MİRAY AKAY KİMDİR?

2000 doğumlu oyuncu Miray Akay 22 yaşında oyunculuğa adım attı. Ukraynalı bir annenin evladı olan Miray Akay modellik yaptı. Benim Adım GÜltepe isimli dizide rol aldı. Güneşin Kızları, Bizim Hikaye gibi dizilerden sonra Bir Zamanlar Kıbrıs'ta da rol aldı.

Fenerbahçe Çağlar Söyüncü için kararını verdi! Edanur Gezer'in ölümüyle ilgili soruşturmada flaş gelişme! Gaziantep Belediyesi'nden temiz çevre için 'Atma' kampanyasına destek!
Sonraki Haber