Kuruluş Osman 55. bölüm fragmanı

Kuruluş Osman 55. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 14 Nisan akşamı yayınlanan Kuruluş Osman 54. son bölüm sonrası dizinin takipçileri Kuruluş Osman 55. bölüm fragmanı izlemek için harekete geçti. Burak Özçivit'in Amcası Dündar Bey'i nasıl öldürdüğüyle ilgili araştırmalar da devam ediyor.

ATV ekranlarında devam eden ve bu akşam 54. son bölümü ile ekrana gelen Kuruluş Osmanın başrolünde Burak Özçivit rol alıyor. Dizinin sıkı takipçileri Kuruluş Osman 55. bölüm fragmanı izlemek için de sosyal medya hesaplarına akın etmiş durumda. Heyecanın ve entrikanın bitmediği Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

''Kurulan bir oyun ne kadar kolaysa o kadar zor bozulur...''

DÜNDAR BEY HER ŞEYİ İTİRAF EDİYOR

Kurduğu oyunla Dündar Bey'in İnegöl Kalesi'nden kaçarak kendisine gelmesini sağlayan Osman Bey, amcasını obaya getirir. Dündar Bey'i Papa'nın ajanları Süleyman ve Melik'le yüzleştiren ve ihanetlerini tek tek itiraf ettiren Osman Bey, hainin cezasının tez elden verilmesine hükmeder.

KURULUŞ OSMAN 55. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle Alanyaspor Fenerbahçe canlı izle! ALANYA FB şifresiz TOD TV maç izle Kardeşlerim 82. bölüm full! ATV Kardeşlerim son bölüm izle