Kuruluş Osman 123. bölüm! Kuruluş Osman'ın son bölümünde ne oldu?

Türkiye'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman, bu hafta 123. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Başrollerinde Burak Özçivit, Ebru Özkan ve Özge Törer gibi isimlerin yer aldığı ATV dizisi, bu hafta da meraklı seyircileri ekrana kilitliyor. Son bölümü kaçıranlar ise Kuruluş Osman 123. bölümde neler olduğunu araştırmaya başladı! Peki Kuruluş Osman'ın son bölümünde ne oldu? Ben Kuruluş Osman'ın 123. bölümünde yaşananlar...

BALA HATUN AĞIR YARALANDI

Nayman'ın karargaha yaptığı baskın oldukça kanlı geçti. Konak'ın tehlikede olduğunu haber alan Osman Bey, Nayman'ın büyük saldırısına rağmen karargahtan çıkmaya başardı. Konaktaki büyük baskın sonucunda Bala Hatun ağır yaralandı. Bala Hatun'u yaralı ve hareketsiz gören Osman Bey intikam yemini etti.

TURGUT BEY ESİR ALINDI!

Turgut Bey ve alplarını ele geçiren Nayman herkesi öldürmeye başlar. Turgut Bey'i esir alan Nayman, Osman Bey'i tehdit etti ve biat etmezse onu yaşatmayacağını söyledi.

Osman Bey, Nayman'ı bitirecek bir son hazırlamaktadır. Cerkutay ve Turahan da bu planda yer aldı...

İSMİHAN SULTAN, OSMAN BEY ARASI...

İsmihan Sultan, Osman Bey'i yalnız bırakmakta kararlı bir şekilde oğlu Sultan Alaeddin'i doldurdurmaya başladı.

ATV
25 Nisan 2024 TJK at yarışı koşu sonuçları belli oldu! Bayraktar TB3'ten yeni başarı! Star TV'nin Sakla Beni dizisinde şok gelişme! İncila ve Naz'a darbe!
Sonraki Haber