Kuruluş Osman 11 yeni oyuncu, yenilen dekoru, nefes kesen yeni hikayesi ile yeni sezona ATV'de başlıyor

ATV'de 5 Ekim Çarşamba akşamı başlayacak olan, reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman yeni hikayesi, güçlü oyuncu kadrosuna eklenmiş 11 yeni oyuncusu ve yenilenen devasa dekoruyla nefesleri kesecek. ATV ekranında yayınlanan üç sezonunda reytinglerin zirvesinden inmeyen ve seyirciden büyük ilgi gören ‘Kuruluş Osman’, dördüncü sezonuna 5 Ekim Çarşamba akşamı 20.00’de ekrana gelecek 99. bölümüyle başlıyor. İşte yeni sezon ve yeni bölümle ilgili tüm ayrıntılar.

5 Ekim Çarşamba akşamı başlayacak olan atv’nin reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman yeni hikayesi, güçlü oyuncu kadrosu ve yenilenen devasa dekoruyla da göz kamaştırıyor. Yeni hikayesi, yenilenen dekorları ve güçlü oyuncu kadrosuyla Kuruluş Osman ekranda fırtınalar estirmeye devam edecek.

KURULUŞ OSMAN YENİ SEZONA 11 YENİ OYUNCU İLE GİRİYOR

atv ekranında Çarşamba akşamları seyircisiyle buluşan olan ‘Kuruluş Osman’ın  dördüncü sezon kadrosuna birbirinden iddialı ve yetenekli oyuncular dahil oldu. Hakan Yılmaz, Nihat Altınkaya, İpek Karapınar, Deniz Hamzaoğlu, Kaan Yalçın, Almıla Uluer Atabeyoğlu, Miray Akay, Begüm Çağla Taşkın, Caner Nalbantoğlu, Talat Can Büyükaltay ve Noyan Üzer Kuruluş Osman’ın yeni sezonunda seyirciyle buluşacak.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları 5 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! Cem Garipoğlu'nun hapishanedeki son görüntüleri ortaya çıktı! Benzin ve motorine zam! Akaryakıtta yeni dönem