Kuruluş Osman 102. Bölüm Fragmanı: Olof'un Osman Bey'i Öldürme Planı...

atv ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman 102. bölüm fragmanı yayınlandı. Dördüncü sezonuyla da fırtınalar estiren diziye katılan yeni karakterler de heyecanı iyice artırdı. Özellikle Nihat Altunkaya'nın oynadığı Olof karakteri aksiyon dolu sahnelerin içinde oldu. Peki Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak?

Kuruluş Osman 102. bölüm fragmanı yayınlandı. Kuruluş Osman dördüncü sezonuna da fırtıına gibi girdi. Başrollerinde Burak Özçivit, Yıldız Çağrı Atiksoy, Seda Yıldız ve Nihat Altınkaya'nın rol aldığı Kuruluş Osman yeni bölümünde Olof'un Osman Bey'i öldürme planları yaptığı görülüyor.

KURULUŞ OSMAN 102. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Bozdağ Film imzalı Kuruluş Osman yeni bölümünde heyecan dorukta. Osman Bey devlet kurma hedefi ile büyüdükçe, daha büyük düşmanlarla mücadele etmek zorunda kalacaktır. İçeride dost gibi görünen düşmanla mücadele eden Osman Bey, dışarıda Bizans ile bir mücadele içine girecektir. Osman Bey, hedefini koymuştur, Bursa ve İznik’in yolunu açacak olan Marmara Hisarı’nın fethi!

1. Lig'de bitime 1 hafta kala Tuncay Şanlı'nın bileti kesildi! CIA Direktörü Burns ateşkes ve esir takası görüşmeleri için Doha'da! Bakan Tunç: Noter sayısı 2 bin 385'e çıktı
Sonraki Haber