Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut’un hayatını anlatan film Sevmedim Deme’nin galası yapıldı

Şarkıcı Kurtuluş Kuş ve Bulut Bulut’un hayatı ve tanınma hikayesini anlatan film Sevmedim Deme’nin galası önceki akşam Kanyon AVM’de yapıldı. Yönetmen koltuğuna Burak Kuka’nın oturduğu film, izleyicilerden tam not aldı. İşte detaylar…

Şarkıcı Kurtuluş Kuş ve Bulut Bulut’un hayatı ve tanınma hikayesini anlatan film Sevmedim Deme’nin galası önceki akşam Kanyon AVM’de yapıldı.

MODERN ARABESK FİLMİ ‘SEVMEDİM DEME

Gösterim öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan filmin yönetmeni Burak Kuka filmin biyografi ve başarı hikayesi olduğunun altını çizerek, “Çok başarılılar. Ödüller vs. Yaptığı şarkılar tartışılmaz ama emin olun biz bu camianın başka bir tarafındayız, sinema olarak. Biz, ‘Bu kadar beğenilen, doğru işler yapan ve müzikleriyle Türkiye’ye gerçekten damga vuran iki arkadaş var. Bunun filmini yapalım.’ demedik açıkçası. Filmde izleyeceğiniz bütün hikayeler gerçek. Gerçekten müzik aşığı iki arkadaş var. Onların motivasyonu ve başarı hikayesi. Çok asıldılar ve çok emek verdiler. Bence güzel bir iş çıktı ama tabii ki takdir yine seyircimizin.” diye konuştu.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı!