Kurtlar Vadisi’nin Selvi Çakır'ı Fatma Büşra Ayaydın tesettüre girmişti... Yeni işi ortaya çıktı

15 Ocak 2003'te Show TV'de yayımlanmaya başlayan ve 29 Aralık 2005'te final yapan Kurtlar Vadisi dizisinde Oktay Kaynarca'nın hayat verdiği Süleyman Çakır karakterinin kızı olan Selvi Çakır'ı canlandıran Fatma Büşra Ayaydın 6 yıl önce tesettüre girmişti. Bir süredir ekranlardan ve gözlerden uzakta bir yaşam süren Büşra Ayaydın son haliyle gündem oldu. Ayaydın şimdilerde kendi kurduğu tesettür giyim markasıyla ilgileniyor. İşte Fatma Büşra Ayaydın'ın son hali...

Kurtlar Vadisi'nin Selvi Çakır'ı Büşra Ayaydın son haliyle gündem oldu. Bir dönem reyting rekorları kıran Kurtlar Vadisi'nde Çakır'ın kızı Selvi Çakır rolüne hayat veren Fatma Büşra Ayaydın 6 yıl önce tesettüre girmişti. son olarak 'Siccin 3: Cürmü Aşk' filminin kadrosunda yer alan Ayaydın uzun zaman sonra ortaya çıktı. Bir dönem ekranlarda fırtınalar estiren oyuncunun son haliyle sosyal medyaya damga vurdu.

Dünyanın en hızlı savaş uçakları belli oldu! Şampiyonluğa koşan Galatasaray'da ayrılık çanları çalıyor! Otomobil markaları kampanyaları patlattı! Sıfır faiz uzun vade Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Alves Fenerbahçe'yi Mourinho'ya anlattı: Tüm şampiyonlukları unut! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme!