Kupaların en büyüğü için geri sayım başladı! İşte efsane isimlerden Dünya Kupası tahminleri...

Futbolun efsane isimleri Arsene Wenger, Kaka, John Terry ve Ruud Gullit, Katar’da düzenlenecek 2022 Dünya Kupası öncesinde turnuvanın röntgenini çekti. Efsane isimler, turnuvadaki gol krallığı tahminleri, turnuvanın sürprizleri ve takımlardan beklentiler ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Dünya Kupası’nda beklenen heyecan geldi çattı. 20 Kasım Pazar günü başlayacak ve 18 Aralık’ta çalacak final düdüğü ile son bulacak 2022 Dünya Kupası’nda, 32 ülke dünyanın en iyisi olmak için ter dökecek. Katar’da düzenlenecek 2022 Dünya Kupası öncesi, beIN SPORTS’un dünyaca ünlü yorumcuları, turnuvanın öncesinde beklentilerini ve sürprizleri masaya yatırdı. Fransız teknik adam Arsene Wenger, Dünya Kupası'nda ülkesinin bir adım önde gördüğünü belirterek, "Fransa'nın önemli bir aday olduğunu söyleyebilirim. Onlar genç bir takım, yani bildiğiniz gibi, Fransa'yı yok sayamazsınız. İngiltere'nin Avrupa'da son ikide, uluslararası düzeyde ise son dörtte yer alarak şu anda istikrarlı olduğunu düşünüyorum ve Brezilya yine çok güçlü bir ekiple geri dönecek gibi görünüyor. Genel olarak da Arjantin'e özel bir ilgi olacak diyebilirim çünkü bu Messi için son şans" şeklinde konuştu.

Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza! Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi pes dedirtti! Wilfried Zaha'nın yeni takımı belli oldu! İşte Galatasaray'ın kazancı Galatasaray - Fenerbahçe derbisi dünyanın en iyileri arasına girdi