Küçücük çocuk, metrelerce yükseklikte ölümle burun buruna geldi! Tehlikeli oyun kamerada...

Kayaşehir'de çok katlı bir binada metrelerce yükseklikteki dairenin açık bırakılan penceresinden küçük bir çocuğun çıktığını görenler dehşete düştü. Saniye saniye bir vatandaşın kamerasına yansıyan o korku dolu anlarda küçücük çocuğun tehlikeli bir şekilde oyun oynadığı görülüyor.

This browser does not support the video element.

Başakşehir Kayaşehir'de bir apartmanın üst katlarındaki pencereden küçücük çocuğun çıkarak oyun oynadığı anlar yürekleri ağza getirdi. 

DAKİKALAR BOYUNCA TEK BAŞINA KALDI

İddiaya göre Başakşehir Kayaşehir'de yüksek katlı bir binanın açık penceresinden dışarıya çıkan küçük çocuk, mermerin üzerinde dakikalarca tek başına kaldı.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Ara ara çocuğun ayaklarının boşluğa düştüğü anlar görüldü. O esnada dairede başka birilerinin olup olmadığı bilinmezken, çocuğun yürekleri ağza getiren görüntüleri sosyal medyada tepki topladı.

İstanbul'un göbeğinde trafikte korkunç anlar! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler! SUPERHABER BAŞLATTI: KATMER TATLI MI, DEĞİL Mİ? Emekli adamı kaçırıp işkence ettiler! O anlar kamerada... DAMAK ÇATLATAN KEBAPLARA BİR DE BURADAN BAKIN… İstanbul Boğazı köpürüyor!