Kripto Paranın Geleceği Astrologlara Kaldı! Ünlü Astroloji Uzmanı Yükselişin Tarihini Verdi!

Son dönemde yaşanan Kripto Para krizi tüm coinlerin çökmesine neden oldu. Birçok uzmanın ters köşe olduğu kripto paraların neden düştüğü sorusuna Astrologlar da yorum yapmadan edemedi. Kripto paranın geleceği hakkında konuşan ünlü Astrologlar tahmin de bulundu. Peki Kripto para ne zaman yükselecek? Detaylar haberimizde...

Kripto paraların yükseleceği tarihi açıklayan ünlü Astrologlar Öner Döşer, Ertan Özyiğit ve Hande Kazanova tv100'de ekrana gelen Kayıt Dışı programında katıldı.

Astroloji sonunda Kripto para konusuna da el attı. Gök olaylarının yeryüzünde ve insanlarda yarattığı değişiklikler kripto dünyada da kendine yer buldu. Ünlü Astrolog Öner Döşer kripto paraların yükseleceği tarihi resmen açıkladı.

Öner Döşer, "8 Kasım’daki ay tutulması Uranüs’te olacak. Benzer bir kripto para krizi de orada var" derken, Hande Kazanova, "Eylül ve Ekim aylarında Satürn ve Uranüs karesi yeniden devreye girecek belki orada yeniden bir hareketlenme olacak" ifadelerini kullandı.

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber