Kourtney Kardashian '5 dakikalık cinsel ilişki' izni istedi! Kız kardeşi neye uğradığını şaşırdı!

Reality show yıldızı Kourtney Kardashian ile müzisyen Travis Barker evlendikten sonra verdikleri müstehcen pozlar ile magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Çocuk yapmayı planlayan Kardashian şimdi de, evine gelen kardeşinden '5 dakikalık cinsel ilişki' izni istedi.

Kourtney Kardashian ve Travis Barker evlilikleriyle ve cinsel hayatlarıyla sık sık gündeme geliyor. Kardashian, ailesinin 'The Kardashians' adlı reality şovunda tüp bebek tedavisi gördüğü için kilo aldığını; ancak eşinin ona vücudunu sevmesinde yardımcı olduğunu anlatmıştı.

CİNSEL İLİŞKİ ORUCU YAPMIŞLARDI

Bebek yapmak için tüm tavsiyelere uyan çift daha önce cinsellik orucu bile yapmıştı. Henüz bebek sahibi olamayan Kourtney Kardashian şimdilerde başka bir yol deniyor.

Kourtney Kardashian son olarak The Kardashians'ın üçüncü sezon prömiyerinde Travis Barker ile hızlı bir ilişki için Khloe Kardashian'ı ve prodüksiyonu yaklaşık 20 dakika bekletti.

CİNSEL İLİŞKİ İÇİN 5 DAKİKA İSTEDİ!

Kourtney, küçük kız kardeşine "yumurtlamakta" olduğunu ve bu fırsattan hızla yararlanması gerektiğini açıkladı. "Bize gerçekten hızlı bir şeyler yapmamız için beş dakika verirseniz..." diyen yıldıza Khloe telefonundaki zamanlayıcıyı başlatmadan önce, "Pekala, bakalım beş dakika sürecek mi?" sorusunu yöneltti. Beş dakikalık mola ise, 15 dakikada tamamlandı... 

26 Nisan 2024 Cuma TJK at yarışı programı açıklandı! Gaziantep'te vatandaşları tedirgin etti! 25 Nisan 2024 TJK at yarışı koşu sonuçları belli oldu!
Sonraki Haber