Köstebek Chunk, 4 yıldır güvenlik kamerasının karşısına geçip çiftçiden çaldığı sebzeleri yiyor

ABD'nin Delaware eyaletinde Chunk isimli bir köstebek, yaklaşık 4 yıldır bir çiftçinin mahsullerini çalıyor ve güvenlik kamerasının karşısında yiyor. O görüntüler sosyal medyada viral oldu.

This browser does not support the video element.

Chunk adındaki köstebek, yıllardır Delaware'li bir adamın bahçesine baskın yapıyor ve güvenlik kameralarının önünde sebzelerini yiyor.

Chunk olarak bilinen köstebeğin videoları internette viral oldu. Bu köstebek Delaware'de yaşayan Jeff Permar'ın domateslerini, brokolilerini, mısırlarını ve diğer ürünlerini kayıtsızca kamera karşısına geçip kemiriyor.

Permar ilk kez 2019 yılında bahçesinin yağmalandığını fark ettiğini ve bundan sonra güvenlik kamerası kurduğunu söyledi. İlk başta Chunk'ın sebzeleri çaldığını gördüğünde sinirlendiğini söyleyen Permar, daha sonra onunla arkadaş gibi hissettiğini anlattı.

Permar, Chunk için bir YouTube hesabında "Chunk bahçemizdeki sebzeleri yediğinde bunu yüzümüze atmayı seviyor"

Terör destekçileri İsviçre'de Bayraktar TB2 maketi yaktı 6 yaşındaki oğlunu 'şişmansın' diyerek koşu bandında koşturdu! ABD polisinden Filistin destekçisi öğrencilere sert müdahale AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'e tepki! Medine'yi sel vurdu: Sokaklar göle döndü Mahmud Abbas'ın tek derdi İsrail'in güvenliği!