Koronavirüs aşısı olmak istemeyenlere kötü haber: Yaptırmayana para cezası gündemde!

Koronavirüs salgını tüm dünyada etkisini gösterirken virüsle mücadele için aşı çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor. Fakan Türkiye genelinde yapılan araştırmalar, toplumun belirli bir kesiminin aşı konusunda hala tereddüt yaşadığını gösteriyor. Konuyla ilgili görüşlerini dile getiren milletvekillerinden ise çarpıcı bir öneri geldi; MHP'li Sefer Aycan, "Maske takmayana ceza uygulandığı gibi, aşı yaptırmayana da ceza uygulanabilir." açıklamasında bulundu.

Türkiye çapında son hız devam eden aşı çalışmaları, ne yazık ki kimi vatandaşlarının randevularınn gelmesine rağmen aşı yaptırmaması ileride büyük sorunlar doğurabilir. Yetkili isimlerin "Herkes aşı olana kadar hiç birimiz güvende değiliz" açıklamalarına rağmen toplumun sadece yüzde 38'i aşıya güveniyor.

Sandık Kokusu dizisine oyuncu transferi! Sezon finalinde kadroya girdi Galatasaray'a Michy Batshuayi'den şok yanıt Yargı camiası vahim bir skandalla çalkalanıyor! HSK devreye girdi! Fenerbahçe'ye 40 milyon euroluk golcü! Acun Ilıcalı'dan ilk bomba BİM'e ucuza elektrikli bisiklet geliyor! Malatya'da deprem oldu