Koronavirüs aşısı kalp kası iltihabına mı sebep oluyor? Uzman isimden önemli uyarı!

Koronavirüs tedbirleri kapsamında aşılanma çalışmaları son hız devam ederken aşıyla ilgili bazı iddialar kimi vatandaşları telaşlandırıyor. Koronavirüse karşı aşılamada en başarılı gösterilen İsrail'de mRNA aşısı olan bazı kişilerde kalp kası iltihabı görüldüğü iddialarını ise uzmanlar yalanlıyor.

Koronavirüs aşılarının yan etkileri hakkında her geçen gün yayılan bilgi kirliliği artıyor. Son olarak aşıların kalp kası iltihabına sebep olduğu iddialarına uzmanlar yanıt verdi. Konuyla ilgili konuşan Prof. Dr. İsmail Balık, böyle bi yan etkiyle ilgili bilimsel bir kanıtın olmadığını belirterek, hastalığı geçiren kişilerde bu riskin çok daha fazla olduğunu belirtti.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi! En büyük katkı Fenerbahçe'den