Korkutan kum fırtınası açıklaması!

Kum fırtınalarına karşı bitkilendirme yaparak, önlem alınabileceğini belirten Prof. Dr. Oktay Yıldız, "Düzlük alanlarda bitkilendirme yapmazsak giderek artan bu toprakların hem bitki örtüsü bakımından sıyrılması hem de giderek daha da kuru hale gelmesi, bu tür toz fırtınalarını önümüzdeki yıllarda çok daha şiddetli bir şekilde görmemize neden olacak" diye konuştu.

Geçtiğimiz hafta Ankara'nın Polatlı ilçesinde meydana gelen kum fırtınası, ilçeyi adeta yutmuştu. Gündüzün geceye döndüğü fırtına, bölge halkını korkutmuş ortaya inanılmaz görüntüler çıkmıştı. Peki kum fırtınaları devam edecek mi? Uzmandan korkutan bir açıklama geldi.

''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! 7 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayınlandı! İşte o kararlar... Eyvah! Fenerbahçe'ye Kim Min-Jae'den sonra bir ağır darbe daha geliyor