Korkunç saldırıdan sağ kurtulan kadın: Dışarı çıkarsa yarım kaldığı işi tamamlayacak

İzmir'in Buca ilçesinde, dini nikahlı yaşadığı Aysel Perkgün'ü 100 kez bıçaklayan tutuklu sanık Feyzo Duran'ın yargılanmasına devam edildi. Olay günü adrese giden polis memurlarının tanık olarak dinlendiği duruşmada mahkeme başkanı, sanık avukatı savunma yaparken tepki gösterilmesi üzerine salonun boşaltılmasına karar verdi. Korkunç saldırının izlerini vücudunda taşıyan Aysel Perkgün, "Sanıktan çok korkuyorum, dışarı çıkarsa yarım kaldığı işi tamamlayacak. Adalete inanıyorum" dedi.

İzmir'in Buca ilçesinde bulunan Çamlık Mahallesi'nde geçen 30 Ağustos'ta meydana gelen olayda; uyuşturucu madde bağımlısı olduğu ileri sürülen Feyzo Duran ile dini nikahlı yaşadığı Aysel Perkgün arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Duran, iddiaya göre 1 yaşındaki çocuğunun yanında Aysel Perkgün'ü darbedip defalarca bıçak darbesiyle yaraladı. Perkgün'ün çığlıklarını duyan komşuları, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Ağır yaralanan Perkgün, sağlık ekiplerince Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı.

Türkiye'nin İsrail kararı sonrası Tel Aviv yönetimi harekete geçti! Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı geldi! Tedbirinizi alın... CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! COVID-19 aşısıyla ilgili endişelendiren açıklama! Survivor All Star'da heyecan ve eğlence bir arada! O illerde kuvvetli yağış ve rüzgara dikkat!