Kopuk dizisi yeni bölüm fragmanları yayınlandı! Kopuk dizisi bu akşam hangi kanalda yayınlanacak? Kopuk dizisinde neler olacak?

Med Yapım imzalı yeni dizi Kopuk oyuncuları ve konusu ile ilk bölümde dikkat çekmişti. Yönetmen koltuğunda Koray Kerimoğlu'nun oturduğu; senaryosunu Deniz Karaoğlu, Fuat Mete, Özden Selim Karadana'nın birlikte kaleme aldığı dizinin heyecan dolu yeni tanıtımı yayınlandı. Peki, Kopuk dizisi nerede çekiliyor, uyarlama mı gerçek hikaye mi? İşte Kopuk dizisi konusu ve oyuncuları...

KOPUK DİZİSİ KONUSU NE?

Hiçbir iyiliğin cezasız kalmadığı bir dünyada oyunu tersine çevirmenin hala mümkün olduğunu anlatan Kopuk’ta; Ferhan (Kaan Yıldırım) rüşvetçilerin, dolandırıcıların, hak edilmeden yapılan vurgunlarla zengin olan insanların parasını çalar ve bu parayla mahallesindeki yoksul gençlere el uzatır, onları okutup ailelerine yardım eder. Hiç beklenmedik bir ölüm onun bütün yaşamını sarsacaktır. Bu olay onu sadece idealleriyle değil aşkıyla da sınayacak, bu sınavı vermenin yollarını arayacaktır. Haksızlıklarla yalnızca Ferhan olarak savaşamayacağını anlayınca, Orhan kimliğine bürünür. Böylece Ferhan, mahallesinde sevdiği ancak uzak durması gerektiği Müjde’nin(Seray Kaya) babası ile mücadele ederken, avukat Orhan’ın da yolu mahalleyi ele geçirmeye çalışan ailenin varisi İpek (Biran Damla Yılmaz) ile kesişir.

KOPUK DİZİSİ ÇEKİM YERİ NERESİ?

Kopuk dizisinin çekimleri İstanbul'un farklı noktalarında olsa da genellikle Tepebaşı'nda yapılıyor.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!