Genç kıza kalın bağırsağından cinsel organ yapıldı

Konya'da doğuştan vajinası olmayan, rahmi ise iki parçadan oluşan P.Y.'ye (17), 3 saatlik ameliyatla kalın bağırsağından alınan parçayla vajina yapıldı. Yapılan operasyon dünyada ikinci kez gerçekleştirildi. Eğer hamile kalırsa bu bir ilk olacak...

2 ay sonra dünya evine görecek olan P.Y., "Bana önceden anne olamayacaksın dediklerinde hayata küstüm. Çok acılar çektim. Ama şimdi yeniden doğmuş gibiyim. Evleneceğim ve çocuk sahibi olabileceğim" dedi.

Ameliyatı gerçekleştiren Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Naim Ünsal, kalın bağırsağından yapılan vajinanın rahmiyle birleştirilip doğurganlık özelliği kazandırıldığını ve bu yöntemin de tıp literatüründe dünyada ikinci kez gerçekleştiğini, genç kızın hamile kalması durumunda ise bunun dünyada ilk olacağını söyledi.

CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı geldi! Tedbirinizi alın... COVID-19 aşısıyla ilgili endişelendiren açıklama! Survivor All Star'da heyecan ve eğlence bir arada! Koç'un oğlu mağlubiyet sonrası çıldırdı! Oyuncuların üzerine yürüdü O illerde kuvvetli yağış ve rüzgara dikkat!