Konya'da öğretmenden öğrencisine cinsel istismar skandalı! "Karıcığım olmalısın, dudaklarını öpeyim" mesajları ifşa oldu!

Konya'da bir lisede coğrafya öğretmeni olan 55 yaşındaki M.K., 14 yaşındaki öğrencisine cinsel istismarda bulundu. "Sevgilim karıcığım olmalısın. Belini ben sarayım, dudaklarını ben öpeyim." gibi sapıkça mesajlar atan öğretmen, öğrencisini şikayetler üzerine gittiği karakolda tehdit etti. İşte skandal olayın detayları...

Kentte bir lisede öğrenim gören 9’uncu sınıf öğrencisi S.D., 18 Nisan günü ailesine, öğretmeni M.K.'nin ocak ayından itibaren kendisine 'WhatsApp' ve sosyal medya üzerinden mesajlar gönderdiğini, özellikle son bir aydır da mesajların cinsel içerikli olduğunu, daha önce aracıyla eve bırakırken öpmeye çalıştığını ve en son da okulda merdivenlerde elle tacizde bulunduğunu iddia etti. Bunun üzerine ailesi, öğretmen M.K. hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Fenerbahçe'nin Konya 11'i belli oldu! İsmail Kartal'dan Dzeko kararı Benzine ve motorine indirim geliyor! Batuhan Karadeniz'den şok sözler: "Fener Sami Yen'e nasıl gelecek?"