Konserin iptal edilmesi istenmişti, umurunda olmadı! Hande Yener, Batman'da sahneye çıktı

Ünlü sanatçı Hande Yener'in Batman'da konser vermesini istemeyen bir grup, sosyal medyada kampanya başlatıp, 'müslüman halkın değerlerini yansıtmadığı için' etkinliğin iptal edilmesini istemişti. Bu kampanya sosyal medyada büyük tepki toplarken, Hande Yener, Batman Petrolspor’un şampiyonluk kutlamaları için sahneye çıktı. 10 binlerin katıldığı şampiyonluk kutlamasında Yener, en sevilen şarkılarıyla Batmanlıları coşturdu.

Hande Yener'in, Batman'ın kuruluş yıldönümü ve Batman Petrolspor'un şampiyonluğu sebebiyle 8 Mayıs Pazar günü vereceği konser, bir grup tarafından 'müslüman halkın değerlerini yansıtmadığı' iddiasıyla istenmemişti. Konserin iptal edilmesini talep edenlere sosyal medyada tepki yağarken, ünlü sanatçı Hande Yener, Batman Petrolspor’un şampiyonluk kutlamaları için sahneye çıktı.

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Meteorolojiden 34 il için kuvvetli yağış uyarısı! Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu Altın tekrar düşüşe geçti! İşte 2 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları